0748-117705
adiapacanal_bn@yahoo.com
Str. Păcii, nr. 2A

POIM 2014-2020

CONTRACTE DE LUCRĂRI

          - CL 1: Reabilitare / modernizare captare și stații de tratare în BISTRIȚA, CUȘMA, BISTRIȚA BÂRGĂULUI și construire / modernizare SEAU BISTRIȚA, JOSENII BÂRGĂULUI.

                   Lot 1: Reabilitare / modernizare captare și stații de tratare în Bistrița, Cușma, Bistrița Bârgăului (inclusiv reabilitare rezervoare, sistem SCADA). *** în curs de licitație, cu termen de deschidere a ofertelor la 04.12.2023.

                   Lot 2: Construire / modernizare SEAU Bistrița și Lechința. *** în curs de licitație, cu termen de deschidere a ofertelor la 04.12.2023.

          - CL 2: Extindere și reabilitare rețele de alimentare cu apă și canalizare în UAT BISTRIȚA *** La data deschiderii ofertelor, 14.11.2023, s-au prezentat două asocieri de firme; urmează evaluarea ofertelor..   - lista străzi

          - CL 3: Reabilitare conductă de aducțiune BISTRIȚA-LECHINȚA și extindere alimentare cu apă și canalizare în comunele LECHINȚA, MICEȘTII DE CÂMPIE, SÂNMIHAIU DE CÂMPIE și BUDEȘTI.

                   Lot 1: Reabilitare conductă de aducțiune Bistrița-Lechința. *** În derulare. S-a semnat Contractul de finanțare în 17.08.2023 și s-a dat Ordinul administrativ de începere în 15.09.2023.

                   Lot 2: Extindere alimentare cu apă și canalizare în comunele Lechința, Mirceștii de Câmpie, Sânmihaiu de Câmpie și Budești. *** Licitația a fost contestată, dosarul se află la Curtea de Apel Cluj.

          - CL 4: Extindere rețele de distribuție și canalizare în comuna TEACA și alimentare cu apă în comunele MATEI, MILAȘ și CHIOCHIȘ *** În derulare.

          - CL 5: Extindere alimentare cu apă în comunele ȘIEU-MĂGHERUȘ, BUDACU DE JOS, MĂRIȘELU, ȘIEU ODORHEI și ȘIEU, reabilitare sursă ȘIEU și rezervor CETATE  *** În derulare. - fotografii șantiere

          - CL 6: Extindere rețea de alimentare cu apă și canalizare în comuna TIHA BÂRGĂULUI și reabilitare sursă PIATRA FÂNTÂNELE *** S-a prezentat un ofertant; dosarul este în curs de evaluare calificare și tehnică.

          - CL 7: Extindere alimentare cu apă și canalizare în comunele BISTRIȚA BÂRGĂULUI, JOSENII BÂRGĂULUI, LIVEZILE și PRUNDU BÂRGĂULUI, realizare SEAU COLIBIȚA *** În derulare. S-a semnat Contractul de finanțare în data de 03.08.2023. S-a dat Ordinul administrativ de începere în 01.09.2023. - fotografii șantiere -

          - CL 8: Extindere alimentare cu apă și canalizare în NĂSĂUD și comunele COȘBUC, FELDRU, PARVA, REBRA, REBRIȘOARA, RUNCU SALVEI, SALVA și TELCIU, reabilitare rețea de alimentare cu apă și canalizare NĂSĂUD ***Estimare lansare achiziție: februarie 2024.

          - CL 9: Construire / modernizare / reabilitare surse de apă (captare, tratare) BECLEAN, SÂNGEORZ-BĂI, ANIEȘ, REBRA, TÂRLIȘUA și ZAGRA ***Estimare lansare achiziție: ianuarie 2024.

          - CL 10: Extindere alimentare cu apă și canalizare în orașul SÂNGEORZ-BĂI și comunele MAIERU, RODNA, LEȘU, ILVA MICĂ, ILVA MARE, LUNCA ILVEI și POIANA ILVEI, reabilitare rețele alimentare cu apă MAIERU și realizarea sursă de apă în LUNCA LEȘULUI *** Dosarul se află în evaluare, după contestația la Curtea de Apel Cluj.

          - CL 11: Extindere alimentare cu apă în comunele BRANIȘTEA, CICEU GIURGEȘTI, CICEU MIHĂIEȘTI, PETRU RAREȘ, URIU și extindere canalizare în PETRU RAREȘ și URIU *** În derulare. - fotografii șantiere

          - CL 12: Extindere alimentare cu apă și canalizare în orașul BECLEAN și comuna CĂIANU MIC, NIMIGEA; construire SEAU in CAIANU MIC și NIMIGEA; extindere alimentare cu apă în CHIUZA și comunele SPERMEZEU, TÂRLIȘUA, ZAGRA; reabilitare alimentare cu apă BECLEAN.

                   Lot 1: Extindere si reabilitare retele de alimentare cu apă în orașul Beclean, Extindere alimentare cu apă în UAT Nimigea (Nimigea de Jos, Mocod, Florești, Nimigea de Sus, Mintiu, Mititei), Extindere rețele de canalizare în orașul Beclean. *** S-a relicitat a treia oară, cu termen de deschidere a ofertelor la 14.12.2023.

                   Lot 2: Extindere rețele de alimentare cu apă în UAT Căianu Mic, UAT Târlișua, UAT Zagra, Sistem nou alimentare cu apă în UAT Spermezeu, Sistem de canalizare în UAT Căianu Mic. *** În derulare. S-a semnat Contractul de finanțare în data de 31.10.2023.

Actualizat la 28.11.2023.